Klantbeoordeling Klantbeoordelingen
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis!Voor 18:30 besteld, morgen in huis!
  • Eigen voorraadEigen voorraad
  • 30 dagen op zicht60 dagen op zicht
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • horlogeband.com in ZenderenHorlogeband.com in Zenderen
| Merk Horlogebanden

Garmin horlogebanden

Sport in stijl en pas de kleur van jouw horlogeband aan op jouw outfit. Horlogeband.com levert de grootste collectie horlogebandjes voor Garmin horloges. Alle kleuren van de regenboog zijn leverbaar. Heb je liever een crazy horlogebandje met print? Zelfs die leveren wij!

De bevestiging van Garmin horlogebandjes is gemaakt voor het makkelijk wisselen van de bandjes. Al onze horlogebandjes hebben eenzelfde systeem!

In onze collectie vind je horlogebandjes voor o.a. types: Fenix 3, Fenix 5, 6, 7 & 7 Pro, Fenix 5S, 6S, 7S & 7S Pro, Fenix 5X, 6X, 7X & 7X Pro, Epix, Epix 2, Epix 2 Pro, Forerunner 225, Forerunner 230, Forerunner 235, Forerunner 245, Forerunner 35, Forerunner 45/45S, Forerunner 645, Forerunner 735XT, Forerunner 745, Forerunner 910XT, Forerunner 920XT, Forerunner 945, Instinct, Instinct 2, Instinct 2X, Instinct Crossover, Quatix 3, Quatix 6, Swim, Vivoactive, Vivoactive HR, Vivoactive HR +, Vivofit 1, Vivofit 3, Vivofit 4, Tactix 7 en Vivosmart 5(new) en Vivosmart HR. Staat jouw type er niet tussen? Vraag het ons en in de meeste gevallen kunnen wij dit wel gewoon bestellen.

Onze horlogebandjes zijn niet origineel, maar van kwaliteit wel gelijk. Wij staan 100% achter deze bandjes en willen jou de mogelijkheid bieden om makkelijk en goedkoper te kunnen wisselen van horlogebandjes.

Horlogeband voor Garmin sporthorloge

Veel horlogebandjes van Garmin zijn compatible met meerdere types. Lees hier het verschil tussen QuickFit en Quick Release van Garmin. De naam van het product kan daarom afwijken van jouw type. In de productomschrijving vermelden wij voor welk type het horlogebandje geschikt is. Vragen? Mail of bel ons: info@horlogeband.com / 0546 56 17 28.
Producten per pagina

Universele banden

HORLOGEBAND.COM  |  U-TURN YOUR WATCH  |  180° NIEUWE LOOK
De tijd is veel te kostbaar om iedere dag hetzelfde horloge te dragen. Alle outfits in jouw kast vragen om een bijpassende look horlogeband. Eentje die past bij je werktenue, eentje die past bij het weekend en vergeet niet de speciale gelegenheden en verschillende seizoenen. Draag bijvoorbeeld een frisse kleur van nylon in de zomer en een grove, stalen look in de winter. Durf je stijl te laten zien met de fantastische horlogebandjes van Horlogeband.com
Anderen zeggen het, wij zijn het: Horlogeband.com is dé specialist in horlogebanden. Met meer dan 25.000 horlogebandjes direct uit voorraad leverbaar, zijn we de grootste horlogebanden webshop in de Benelux. Is jouw horlogeband kapot of versleten? Of wil je jouw horloge een nieuwe look geven? Bestel jouw nieuwe horlogeband vandaag online bij Horlogeband.com, dan heb je deze morgen in huis! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe horlogebandje!
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis!Voor 18:30 besteld, morgen in huis!
  • Eigen voorraadEigen voorraad
  • 30 dagen op zicht60 dagen op zicht
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • horlogeband.com in ZenderenHorlogeband.com in Zenderen