Klantbeoordeling Klantbeoordelingen
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis!Voor 18:30 besteld, morgen in huis!
  • Eigen voorraadEigen voorraad
  • 30 dagen op zicht60 dagen op zicht
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • horlogeband.com in ZenderenHorlogeband.com in Zenderen

Originele horlogeband uitverkocht

Mijn originele horlogeband is uitverkocht. Kan ik een ander bandje plaatsen?

Horlogeband.com is de online shop voor al je horlogebenodigdheden. Koop originele merk bandjes, universele bandjes, batterijen en alle accessoires die je nodig hebt om je horloge te te repareren of aan te passen in een handomdraai.

Wij bieden een brede selectie originele merk horlogebanden, maar het komt wel eens voor dat een horlogeband uitverkocht raakt en niet meer geproduceerd wordt. Kun je dan een ander horlogebandje plaatsen? In de meeste gevallen gelukkig wel. Waar veel juweliers aangeven niets voor je te kunnen betekenen, bieden wij hulp!

Originele horlogeband uitverkocht, wat nu?

Als het originele merkbandje uitverkocht is, kun je het meestal vervangen door een alternatief uit dezelfde serie. Je vindt de varianten in onze online shop bij jouw type bandje. Vind je geen variant of geen naar wens? Check dan ons volgende idee eens.

Origineel bandje + varianten uitverkocht, wat nu?

Kies voor één van onze universele horlogebandjes om je horloge weer te kunnen dragen. Horlogeband.com heeft een betaalbare collectie horlogebandjes met een verscheidenheid aan kleuren en stijlen om precies het horloge aan te passen aan je eigen unieke stijl. Je kiest uit ruim 25.000 bandjes! Kwaliteit is de trots van vakmanschap, net als onze horlogebanden. Onze collectie is heel bewust samen gesteld en ieder horlogebandje is van sterke kwaliteit.

Welke horlogebandjes passen er op mijn horloge?

Stap 1: bekijk hoe jouw horlogeband is bevestigd aan het horloge. In de meeste gevallen is dit met een pushpin, ook wel spring bar genoemd. Als dat zo is, ga je naar stap 2
Stap 2: pak een liniaal en meet de afstand tussen de bandaanzetten, zoals op de afbeelding hieronder wordt uitgelegd (deze afbeelding vind je ook in onze horlogebandenwebshop).
Hoe meet je de maat van je horlogeband

Stap 3: kies de juiste maat en vervolgens kies hier je je favoriete materiaal, kleur en sluiting in onze webshop óf in ons Experience Center.

Kom je er toch niet helemaal uit? Mail ons een foto van je horloge naar: info@horlogeband.com of bel ons: 0546-561728. Ons klantenservice-team gaat graag met jou de uitdaging aan om een passend horlogebandje te vinden.

Kan ik zelf mijn horlogebandje vervangen?

En of je dit zelf kunt! Onze horlogemaker, Rogier Koershuis, laat je in deze handige video zien hoe je je horlogebandje binnen 2 minuten helemaal zelf vervangt:


Bestel onze bestverkochte tool voor het vervangen van horlogebandjes erbij en je zult zien dat het makkelijker is dan je denkt.

Bestel je een horlogeband met Quick Switch, dan zit je helemaal safe. Plug-and-play is toch echt wel de slogan van deze horlogebandjes. Handig als je voor het sporten een siliconen bandje draagt en voor je dagelijkse look een leren bandje wilt.Ben je er nou niet zeker van en je woont in de buurt. Kom dan gezellig langs in ons Experience Center en laat ons team het werk voor je doen, terwijl jij geniet van het lekkerste bakje koffie dat je ooit hebt gehad.

Kan ik een ander materiaal bandje plaatsen op mijn horloge?

Ja! En laat ons dat nu een leuke uitdaging vinden. Heb je altijd een leren bandje gedragen en wil je wel eens iets anders? Kies dan eens voor een comfortabel siliconen of classy roestvrij staal bandje. Siliconen wordt in de meeste gevallen veel gecombineerd met sporthorloges of smartwatches. Je kunt hier vrijuit mee sporten, douchen en zwemmen. De horlogebandjes zijn volledig waterproof en makkelijk schoon te maken.

Een stalen horlogeband geeft voorkeur aan meer casual horloges. Het geeft het horloge en rustige en casual look perfect voor zakelijke aangelegenheden. Je kan een stalen band per schakel op maat maken, zodat je altijd een perfect draagcomfort ervaart. Bovendien is een stalen horlogeband superhandig tijdens het om en afdoen van het horloge.

🌱 Wist je dat er tegenwoordig ook VEGAN-horlogebanden bestaan? Deze zijn in plaats van leder bijvoorbeeld gemaakt van natuurlijke producten, zoals: ananasblad, appel-arseen of kurk. En zeg nou zelf, ze zien er hartstikke gaaf uit:

Wereldwijde verzending online of offline shoppen in Zenderen

Wij bieden wereldwijde verzending, zodat je de onderdelen die je nodig hebt snel en gemakkelijk kunt krijgen. Met online winkelen bij Horlogeband.com is het gemakkelijk om het perfecte accessoire voor uw horloge te vinden!
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis!Voor 18:30 besteld, morgen in huis!
  • Eigen voorraadEigen voorraad
  • 30 dagen op zicht60 dagen op zicht
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • horlogeband.com in ZenderenHorlogeband.com in Zenderen