Klantbeoordeling Klantbeoordelingen
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis!Voor 18:30 besteld, morgen in huis!
  • Eigen voorraadEigen voorraad
  • 30 dagen op zicht60 dagen op zicht
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • horlogeband.com in ZenderenHorlogeband.com in Zenderen

Instructievideo's

Om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor jou om zelf je horlogeband of batterij te vervangen heeft Horlogeband.com in samenwerking met Kish.nl een aantal instructievideo's voor jou gemaakt.

Horlogeband opmeten

Meten is weten, maar hoe bepaal je nu welke maat horlogebandje jij moet hebben voor je horloge? Wij leggen het voor je uit in deze instructievideo.

Horlogeband vervangen met een springbar removal tool

Niet meer moeilijk doen! Bekijk deze video hoe eenvoudig het is om een band te vervangen door middel van de springbar removal tool. Dit tooltje geeft je de mogelijkheid om snel je horlogeband te vervangen en dit alles zonder schade aan je horlogeband en horloge.
 

Horlogeband inkorten

Horlogeband.com heeft speciaal voor jou een filmpje gemaakt hoe je eenvoudig en snel zelf je schakelbanden kunt inkorten. Wij hebben hiervoor een Gisoni bandinkorter gebruikt.

Horlogeband vervangen

Het is niet zo moeilijk als het lijkt, een horlogeband vervangen. Horlogeband.com legt uit hoe je een horlogebandje kunt vervangen zonder professioneel gereedschap.

 

Horlogekast openen - Batterij vervangen

Wil je zelf je horlogekast openen? Dan laten wij je zien hoe je dit het beste kunt doen. Er zijn namelijk verschillende type horlogedeksels die je op verschillende manieren dient open te maken. Na het openen van je horlogekast of het verwijderen van je horlogedeksel is het heel eenvoudig om zelf je batterij te vervangen.

 

Nylon horlogeband vervangen

Een nylon horlogebandje vervangen is heel eenvoudig en mocht het onverhoopt niet lukken dan hebben wij daarvoor speciaal een filmpje gemaakt.

 

Horlogeband met vouwsluiting instellen

Een leren horlogeband met het gevoel van een stalen band. De horlogebanden met een vouwsluiting gaan langer mee doordat je niet telkens de horlogeband hoeft aan te trekken tot het juiste gaatje. Wij laten zien hoe eenvoudig het is om een horlogeband in te stellen met een vouwsluiting. Een ander groot voordeel is dat je horloge niet van de pols af kan vallen tijdens het om en af doen.

 

 

Leren Skagen horlogeband vervangen

Vervang eenvoudig zelf je Skagen horlogeband door middel van een kleine schroevendraaier. Bespaar kosten en vervang je horlogeband zelf.
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis!Voor 18:30 besteld, morgen in huis!
  • Eigen voorraadEigen voorraad
  • 30 dagen op zicht60 dagen op zicht
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • horlogeband.com in ZenderenHorlogeband.com in Zenderen