Klantbeoordeling Klantbeoordelingen
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis!Voor 18:30 besteld, morgen in huis!
  • Eigen voorraadEigen voorraad
  • 30 dagen op zicht60 dagen op zicht
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • horlogeband.com in ZenderenHorlogeband.com in Zenderen

Verschil tussen QuickFit en Quick Release Garmin


QuickFit en Quick Release zijn 2 soorten horlogebandjes die Garmin gebruikt, maar wat is het verschil tussen een Garmin QuickFit horlogeband en een Garmin Quick Release horlogeband?

Garmin QuickFit

QuickFit horlogebandjes hebben een speciaal door Garmin ontworpen kliksysteem waardoor je snel je horlogebanden kan wisselen. Wij noemen het Quick Switch horlogebandjes. In de horlogeband is een schuifsysteem verwerkt, waardoor je de horlogeband binnen een seconde kan bevestigen. Handig voor als je je horlogebandje wilt schoonmaken, of omdat je graag wisselt tussen bijvoorbeeld een sporthorlogeband of een casual style, zoals een leren horlogeband voor Garmin.

De Garmin Fenix modellen zijn in de meeste gevallen voorzien van een QuickFit horlogebandje.

De QuickFit horlogebanden in ons assortiment zijn niet origineel, maar wel door ons getest en 100% goed bevonden. De techniek in deze horlogeband is exact hetzelfde en wij garanderen een perfect fit. De QuickFit horlogebanden zijn beschikbaar in 20mm (Fenix 6s), 22mm (Fenix 6) en 26mm (Fenix 6X).


Garmin Quick Release

Quick Release horlogebanden zijn compatible met bijv. Garmin Vivoactive en vele andere merken. In deze horlogebanden is een pushpin met hendeltje verwerkt. Dankzij dit hendeltje kun je makkelijk en snel je horlogebandje wisselen. Deze banden worden ook wel Quick Switch horlogebandje genoemd. Je wisselt heel makkelijk tussen een tijgerprint horlogebandje en een fluorescerend sporthorlogebandje. Zo kun je je Garmin ook dragen in je dagelijkse leven of naar een leuk feestje.

De Garmin Vivoactive en Garmin Forerunner hebben in de meeste gevallen een Quick Release horlogebandje.

De Quick Release horlogebanden in ons assortiment zijn niet origineel, maar wel door ons getest en 100% goed bevonden. De techniek in deze horlogeband is exact hetzelfde en wij garanderen een perfect fit. De Quick Release horlogebanden zijn beschikbaar in verschilllende maten: 18mm, 20mm en 22mm.


Check hier hoe je jouw maat meet:EXPERIENCE CENTER IN ZENDEREN

Je bestelt een nieuw horlogebandje voor jouw Garmin met gemak online of je bezoekt het Experience Center van Horlogeband.com in Zenderen. Wij adviseren je graag en laten je oneindig veel mogelijkheden zien.

Route naar Experience Center
 
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis!Voor 18:30 besteld, morgen in huis!
  • Eigen voorraadEigen voorraad
  • 30 dagen op zicht60 dagen op zicht
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • horlogeband.com in ZenderenHorlogeband.com in Zenderen